Menu
Košarica

Čistila

Čistilo za disk zavore Muc-Off Disc Brake Cleaner 400 ml
Če najdete izdelek kje ceneje, vam ceno izenačimo
Proizvajalec: Muc-Off Šifra: MC.913
Muc-Off Disc Brake Cleaner je učinkovito čistilo za disk zavore. Z diskov in drugih delov zavor odstrani prah, olja in umazanijo. Njegova edinstvena formula rehidrira zavorne ploščice, zmanjša piskanje zavor, podaljša življenjsko dobo diskov in poveča zavorni učinek. Čistilo je hitro sušeče na zraku..
13.49€
Čistilo za kolo Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner s pršilko 1 l
Če najdete izdelek kje ceneje, vam ceno izenačimo
Proizvajalec: Muc-Off Šifra: MC.904
Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner je legendarno čistilo, ki v svojem razredu nima konkurence. Njegova sestava je skrbno varovana skrivnost. Temeljni na revolucionarni tehnologiji nano delcev, ki umazanijo razbijejo na mikroskopsko majhno raven, kar daje čistilu izjemno učinkovitost. Spopade se lahko s ..
16.49€
Čistilo za kolo za čiščenje brez vode Muc-Off-eBike Dry
Če najdete izdelek kje ceneje, vam ceno izenačimo
Proizvajalec: Muc-Off Šifra: MC.1101
Kolo lahko operete tudi brez vode! Zadostuje Muc-Off čistilo v razpršilu s katerim boste to naredili hitro in učinkovito...
14.99€
Čistilo za verigo Muc-Off Drivetrain Cleaner 750 ml
Če najdete izdelek kje ceneje, vam ceno izenačimo
Proizvajalec: Muc-Off Šifra: MC.304
Muc-Off Drivetrain Celaner je celostna rešitev za češčenje verige kolesa. Uporablja se ga lahko neposredno z nanosom na verigo in zobnike ali v kombinaciji z nastavkom za čiščenje. Čistilo je biološko razgradljivo in prijazno do kovine, plastike, gume in tesnil. Muc-Off Drivetrain Cleaner bo zagotov..
28.99€
Koncentrirano čistilo za kolo Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner 0,5 l
Če najdete izdelek kje ceneje, vam ceno izenačimo
Proizvajalec: Muc-Off Šifra: MC.354
Koncentrirano čistilo za kolo Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner 0,5 lVečkrat nagrajeno čistilo za kolo Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner v novi 4x koncentrirani formuli. Liter koncentrata zadostuje za pripravo štirih litrov učinkovitega čistila. Uporaben je tudi v koncentrirani obliki, kjer se izkaže ..
23.99€
Sprej čistilo za verigo Muc-Off Bio Chain Cleaner 400 ml
Če najdete izdelek kje ceneje, vam ceno izenačimo
Proizvajalec: Muc-Off Šifra: MC.950
Čistilo za verigo Muc-Off Bio Chain Cleaner je bilo ustvarjeno z mislijo na hitro in enostavno čiščenje verige. Zahvaljujoč biološko razgradljivi formuli naprednih topil, boste s tem čistilom verigo brez težav očistili trdovratnih mastnih oblog vse do sijaja. Vse to brez onesnaževanja okolja. Še nas..
10.99€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)